Som frivillig i en Røde Kors-butik er du med til at skaffe penge til hjælpearbejdet – over 50 millioner kr. om året. Din tid og lyst betyder en verden til forskel for de mennesker, vi hjælper.

Interesserer du dig for tøj og mode, og kan du lide at arbejde med mennesker - så kan du gøre en forskel ude i verden ved at blive frivillig i en af vores ca. 240 Røde Kors-butikker.

Hvad skal jeg lave? 

Opgaverne i en Røde Kors-butik er mange og afvekslende. Kundebetjening, tøjsortering eller afhentning af møbler – blot for at nævne nogle. Der er mange muligheder, og det aftales individuelt efter lyst og behov.

Hvad får jeg ud af det? 

Du gør en kæmpe forskel ved at indsamle midler til vores hjælpearbejde, og du får mulighed for at bruge dine kompetencer og kreative ideer - og ikke mindst bliver du en del af det sociale fællesskab omkring driften af en Røde Kors-butik.

Hvor lang tid tager det?

Vi arbejder på skift i vagter à 3- 4 timer. Formiddag eller eftermiddag – en eller flere dage om ugen, alt efter hvad du har tid, lyst og mulighed for. Det finder vi ud af sammen i den enkelte Røde Kors-butik.

Jeg startede med at lave frivilligt arbejde for at samle point for at komme ind på min uddannelse. Nu ser jeg helt anderledes på frivilligt arbejde, end jeg gjorde førhen. Der er masser af muligheder for at udvikle sig personligt og udfordre sig selv. Og det giver en helt speciel følelse at kunne hjælpe på den måde.

Josephine, frivillig i Røde Kors-butik, Vejle

Hvordan bliver jeg frivillig i en genbrugsbutik?

Find i kortet aktivitetlederen for genbrug i det område, hvor du ønsker at blive frivillig. Aktivitetlederen kan besvare spørgsmål og hjælpe dig med at blive frivillig.

Find din lokale kontaktperson

Fandt du ikke, hvad du søgte i kortet ovenover?

Udfyld kontaktformularne her, så hører du fra os snarest!

BLIV FRIVILLIG - SKRIV TIL OS

Navn
Adresse
Vælg køn
Hvilke aktiviteter er du interesseret i?

Spørgsmål?

Ring til os, hvis du har spørgsmål om at være frivillig. 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Tlf.: 3525 9200