Stelton laver unikke Røde Kors produkter

Den prisvindende designvirksomhed Stelton støtter Røde Kors’ arbejde gennem udvikling og salg af unikke kvalitetsprodukter. Produkterne er af høj kvalitet og kan købes via Røde Kors' webshop af både private og virksomheder, som ønsker at støtte Røde Kors og samtidig få et lækkert produkt i hænderne.

Sidste års vinder var To Go Click-koppen, som har været en stor succes – blandt andet som meningsfuld julegaveidé til virksomheders medarbejdere. I løbet af 2016 vil flere produkter fra Stelton komme på hylden – så vi har endnu mere at tilbyde.

Vi er i Røde Kors stolte af det spændende samarbejde, som blev indgået i 2015 og allerede nu har indsamlet mange penge til vores hjælpearbejde. Desuden har det sat gang i mere spændende produktudvikling, som vi glæder os at dele med jer til gavn for verdens fattigste.

Glæd dine medarbejdere med en termokop

Med Røde Kors termokopper fra Stelton har I en perfekt gave til de medarbejdere, der fortjener lidt særlig opmærksomhed. Enten ved at støtte op om Røde Kors' kampagner eller blot ved at være med til at gøre jeres virksomhed til en god arbejdsplads.

termokrus

Læs mere om Stelton her